Tarjoaa erinomaisen monipuolisen suojan ja mukavuuden. Kaikki lasten turvaistuimet täyttävät kaikki asianmukaiset lakisääteiset turvastandardit. Istuimia on saatavilla kaikenikäisille, myös ISOFIX-kiinnikkeillä. Irrotettava ja pestävä suojus.

Turvaistuin KIDFIX XP OEM, irrotettavalla selkänojalla

2 356 600

371,00 €1

15–36 kg:n painoisille lapsille, turvaistuin voidaan kiinnittää joko ISOFIX-kiinnityspisteiden tai turvavöiden avulla, intuitiivisesti sijoitetut turvavyönohjaimet estävät virheellisen käytön, ihanteellinen sivutörmäys- ja etutörmäyssuojaus, V:n mallinen selkänoja mukautuu kasvavan lapsen mittoihin, säädettävä istuinosa mukautuu auton istuimen muotoihin, korkeussäädettävä pääntuki ja turvavyön yläohjain, ergonomisesti suunniteltu pääntuki mahdollistaa hyvän nukkuma-asennon, irrotettava ja pehmustettu päällinen, ja istuimen voi myös helposti muuntaa vanhempien lasten korokeistuimeksi. Testattu ja hyväksytty ECE R 44/04 -normin mukaisesti


Fordin myöntämä takuu.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.