Paranna Fordisi kuormauskapasiteettia helposti. Kestävät Thule®+-kuljetuslaatikot on suunniteltu kantamaan erilaisia kuormia sekä suojaamaan ne säältä ja varkailta. Tarkasti suunnitellun aerodynamiikan ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissasi polttoaineenkulutuksen ja melun lisääntymisestä. Tyylikäs ulkoasu ja monipuoliset kokovaihtoehdot sopivat täydellisesti Fordiisi.

Thule®* Kuljetuslaatikko Dynamic M 800 DS

1 746 075

645,00 €1

206 x 84 x 34 cm, 320 l, lukittava, patentoidulla Thule®*-kaksoisavauksella, enimmäiskuormitus 75 kg, sisältää luistamattoman maton. Huomioithan, että ajoneuvon mallista riippuen kuljetuslaatikko voi ylittää katon ja osua takaluukkuun sitä avattaessa

Huomaa: Auton kattokuormakapasiteetti on rajallinen. Tarkasta automallisi suurin kattokuormakapasiteetti auton omistajan käsikirjasta.


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.