Ralliautoilun perussäännön mukaan kevyempi paino tarkoittaa dynaamisempaa käsiteltävyyttä. Ford Performance -vanteet ovat taottuja kevytmetallivanteita. Huipputeknisen tuotantoprosessin ansiosta ajomukavuus ja ohjattavuus ovat entistä parempia, etenkin räätälöityyn kynäjousijärjestelmään yhdistettynä. Ford Performance -alumiinivanteet ovat juuri oikea valinta kunnianhimoiselle kuljettajalle, sillä ne on suunniteltu ilmaisemaan autourheilun sähköistä sykettä ja niissä on talvioloihin suunniteltu korkeatasoinen kolmikerroksinen maalipinta, jonka sävy on mattapintainen "Magnetite".

Performance-vanteet 19" kevyet Magnetite Matt -vanteet Ford Performance -logolla, 10-puolainen rakenne

Ford Focus 09.2014, ST

2 231 750

375,00 €1

8 x 19", ET 55, 235/35 R19 -renkaille


Asiakasedut:

Kilpa-autojen inspiroimat virtaviivaiset, luokitellut Ford Performance ‑kevytmetallivanteet sisältävät kaikki Ford-vakiovanteiden edut ja runsaasti lisäominaisuuksia, jotka urheilullisimmat kuljettajat kokevat varmasti omikseen:

 • Vanteiden tuotantoprosessi on eräs maailman kehittyneimmistä.
 • Virtaviivaistusprosessissa vanteen sisäkehään kohdistetaan painetta samalla, kun valettua vannetta pyöritetään. Tällä tavalla alumiini venyy ja pakkautuu, mikä parantaa vetolujuutta. Prosessi on tässä mielessä samankaltainen kuin taonta.
 • Lopputuloksena saadaan merkittävästi perinteistä (samanmallista) valuvannetta kevyempi ja vahvempi vanne, jolla on paremmat venymis- ja iskunkestävyysominaisuudet sekä kuormauskapasiteetti.
 • Ainutlaatuinen ulkoasu muodostuu hienostuneesta rakenteesta, kolmikerroksisesta tyylikkäästä Magnetite-mattamaalista ja luonteikkaasta Ford Performance ‑logosta.
 • COC (Certificate of Confirmation) ‑todistus takaa, että ratkaisu soveltuu autoosi täydellisesti.
 • Valmistettu DIN ISO 9001 ‑laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti.
 • FORDin maailmanlaajuisesti käytössä olevien vaatimusten mukaisten vanteiden vahvuus ja kestävyys on testattu perusteellisesti.
 • Valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista.
 • Talviolosuhteita kestävä viimeistely ja pitkäkestoinen suolasuihketestaus takaavat poikkeuksellisen hyvän korroosioneston.
 • Jokainen vanne tarkistetaan röntgenillä valmistusprosessin aikana.
 • Koepenkkitestaukset kuin myös autokohtaiset testaukset tehdään perusteellisesti. Tämä varmistaa, että auto on turvallinen koko sen elinkaaren ajan ja että sen ajo-ominaisuudet ja suorituskyky pysyvät korkealla tasolla.
 • FORDin alkuperäistä keskikapselia ja pyöränmuttereita voidaan käyttää – ei tarvetta lisäosille.
 • Oman FORDisi mittojen mukaan tehty – ei siis muokkaustarpeita eikä mitään piilotettuja vaatimuksia: asenna ja unohda
 • Täydentää autosi tyylin.
 • Sisältää FORD-takuun

Fordin myöntämä takuu.


TÄRKEÄÄ: Laitteen asennus täytyy suorittaa yksinomaan asiantuntijan toimesta Ford-liikkeessä. Jos jokin laitteen osa on vahingoittunut, koska se on asennettu väärin, takuu ei korvaa vahinkoa.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen ALV:n. Kysy asennushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi. Huomaathan, että lisäosia saatetaan tarvita. Hinta sisältää yhden kevytmetallivanteen, mutta ei rengasta.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.