Viritä Fordisi kisakireyteen tunnettujen tuning-osien valmistajien korkealuokkaisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla urheilullisella pakojärjestelmällä. Nämä upealta kuulostavat äänenvaimentimet tehostavat suorituskykyä vähentämällä pakokaasun vastapainetta. Yksilöllisesti muotoiltuihin pakoputkiin yhdistettyinä ne saavat autosi näyttämään vaikuttavalta takaapäin. Ne viestivät, ettei auton etupääkään ole tavanomainen!

Sports-pakojärjestelmä ruostumatonta terästä, musta kaksoispakoputki

Ford Mustang 03.2015, GT, - 10/2017

2 216 647

1 951,00 €1

Cat-back-tyyppinen, asennetaan tehdasasennetun katalysaattorin taakse. 2,5":n (6,35 cm:n) ilman jyrkkiä mutkia taivutettu putkisto, pakoputken halkaisija 4" (10,16 cm). Käytetään tehdasasennettujen pakoputkenkiinnitystarvikkeiden kanssa.Sisältää EY-tyyppihyväksynnän.


Fordin myöntämä takuu.


TÄRKEÄÄ: Laitteen asennus täytyy suorittaa yksinomaan asiantuntijan toimesta Ford-liikkeessä. Jos jokin laitteen osa on vahingoittunut, koska se on asennettu väärin, takuu ei korvaa vahinkoa.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen ALV:n. Kysy asennushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi. Huomaathan, että lisäosia saatetaan tarvita.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.