Siirry paalupaikalle Fordin hyväksyttyjen Performance-virityssarjojen avulla. Jos haluat saada moottoristasi irti kaiken mahdollisen ja vähän ekstraakin, valikoidut Mustang GT -kalibrointisarjat ovat juuri oikea ratkaisu. Tehtaassa suunniteltua tarkkuutta kolmessa vaiheessa. Ei sallittu yleisillä teillä!

GT Performance -kalibrointisarja power pack 1

Ford Mustang 03.2015, GT, - 10/2017

2 216 659

899,00 €1

Nostaa moottorin tehoa ja vääntöä. Ominaisuuksina toiminto, joka mahdollistaa sen, ettei kaasupoljinta tarvitse nostaa vaihdetta vaihdettaessa, sekä tehostettu kaasun vaste. Sisältää tehokkaan ilmansuodattimen ja Fordin oman kalibrointiohjelmiston. Kalibroinnit saatavana sekä automaatti- että käsivaihteistolle, ja ne mahdollistavat jopa 4.09:1 välityssuhteen muutokset. Automaattisissa kalibroinneissa on optimoitu suorituskykyinen vaihtoajoitus, tehonlisäys jopa noin 13 hv, 21 Nm:n huipputeho / 54,2 Nm käyntinopeudella 1 500 rpm verrattuna tehdasversioon. Huomaa: kalibroinnin asentaminen edellyttää kannettavaa tietokonetta ja internetyhteyttä.

Ei sallittu yleisillä teilläEi sallittu yleisillä teillä


Fordin myöntämä takuu.


TÄRKEÄÄ: Laitteen asennus täytyy suorittaa yksinomaan asiantuntijan toimesta Ford-liikkeessä. Jos jokin laitteen osa on vahingoittunut, koska se on asennettu väärin, takuu ei korvaa vahinkoa.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen ALV:n. Kysy asennushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi. Huomaathan, että lisäosia saatetaan tarvita.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.