Uusi täyssähköinen Explorer
3D-tulostus

3D-tulostusta on ollut käytössä teollisissa tuotantoprosesseissa jo jonkin aikaa. Viime vuosina siitä on tullut suosittua myös tuotantotilojen ja insinööritoimistojen ulkopuolella. Kuluttajille ja käyttäjä-tuottajille tarkoitetuista tulostimista on tullut halvempia ja helpompikäyttöisiä, mikä on johtanut maker-kulttuurin kasvuun. Vaikka 3D-tulostus ei ole vielä yleistynyt tavallisissa kodeissa, siitä on tullut oiva työkalu tekniikan harrastajille, taiteen ja käsityön ystäville ja 3D-suunnittelijoille. Kuka tahansa, jolla on käytössään 3D-tulostin ja sopiva 3D-malli, voi tulostaa esineitä aina leluista ja sisustusesineistä työkaluihin, varaosiin ja jopa auton lisävarusteisiin.

Siinä kohtaa Ford tulee mukaan peliin. Kehitämme jatkuvasti uusia keinoja parantaaksemme ajokokemustasi ja auttaaksemme sinua saamaan kaiken irti matkastasi Fordisi kanssa.

Miksi et siis ottaisi asioita omiin käsiisi ja tulostaisi Fordisi seuraavaa lisäosaa itse? Ford on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen ilmaiseksi STL-tiedostoja, jotka auttavat autonomistajia hyödyntämään autonsa keskikonsolia parhaalla mahdollisella tavalla ja tekemään ajamisesta mukavampaa, kätevämpää ja tehokkaampaa.

Etkö omista 3D-tulostinta? Ehkä tunnet jonkun, joka omistaa sellaisen. Jos he ovat valmiita auttamaan sinua, voit lähettää heille linkin tähän sivuun tai johonkin toiseen 3D-malliin.


Suositellut tulostusasetukset
 Tartunta alustaan: 		valinnainen
Kannattimet: kyllä
Resoluutio: 0.2
Täyttö: 20%
Suositeltu filamentti: PLA

Monikäyttöinen laatikko

Lisää säilytystilaa 3D-tulostettavalla, monikäyttöisellä laatikolla. Laatikko on suunniteltu sopimaan täydellisesti uusien täyssähköisten Explorer-autojen keskikonsoliin, tarjoamaan lisää tehokasta säilytystilaa. Laatikko voidaan asentaa keskikonsoliin pysty- tai vaakasuoraan. Hyödynnä ylimääräinen tila tehokkaasti!

Säilytyslaatikko

Pidä keskikonsolin säilytystila paremmassa järjestyksessä! 3D-tulostettava säilytyslaatikko sopii täydellisesti täyssähköisen Explorerin keskikonsoliin ja jakaa tilan kätevästi eri osastoihin. Siinä on myös klipsikiinnike, joka pitää paperisi järjestyksessä. Ei enää edestakaisin liukuvia tavaroita!

Jakaja

Haluaisitko pitää säilytystilasi paremmassa järjestyksessä? Uuden täyssähköisen Explorerin keskikonsolille suunniteltu, 3D-tulostettava jakaja pitää pikkutavaratkin järjestyksessä. Jakajan mukana saat myös kynätelineen, korttikiinnikkeen ja pidikkeen huulipunalle tai kynsilakalle. Pieni päivitys, jolla on suuri vaikutus!

Monikäyttöinen jakaja

Koetko, että täyssähköisen Explorerisi keskikonsolin syvyyttä voisi hyödyntää paremmin? Tämä 3D-tulostettava, monikäyttöinen jakaja lisää säilytystilaan toisen tason. Läpän avaamalla pääsee käsiksi alla olevaan tilaan. Läpän ollessa suljettuna alla oleva säilytystila on huomaamaton, joten siellä voi säilyttää arvoesineitä turvallisesti.

Monikäyttöinen juomatelineen liitin

Mitä jos keskikonsolisi juomateline soveltuisi muillekin esineille kuin vain juomille? Muokkaa telinettä 3D-tulostettavilla liittimillä, jotka voidaan asentaa täyssähköisen Explorerin juomatelineeseen. Liittimen avulla voit asentaa siihen erilaisia pidikkeitä vaikkapa puhelimelle, tabletille tai valaisimelle. Malli sisältää juomatelineliittimen ja puhelintelineen.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Ford tai jokin sen tytäryhtiöistä.

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " "